Creatief Met Sex

Mijn man werkt in de reclame branche en is ‘een creatief’. Nou, dat merk ik wel in bed ook, hij weet mij vaak te verrassen met iets nieuws. Maar de laatste tijd leek het wel of hij er met zijn gedachten niet helemaal bij was en dat vroeg ik hem dan ook toen we samen op een zondagmorgen aan de ontbijttafel zaten. Na wat aandringen kwam er uit dat hij sinds kort was gekoppeld aan een ‘copywrighter’ om samen mooie commercials in elkaar te zetten met wie het om een of andere reden niet helemaal goed klikte. Ik vroeg hem lachend of die collega soms een vrouw was, waarop hij tot mijn verrassing een beetje somber antwoordde: “Ja, het is een vrouw” “Ziet ze er soms niet lekker uit?”, vroeg ik plagend. “Best wel, nou ja, acht het gaat wel”, was het antwoord, “Maar weet je Diaan, er is iets wat tussen ons hangt waardoor we niet tot goede zaken komen”. “Nou, er hangt bij ons ook wat tussen ons, waarmee we hele goede zaken kunnen doen” sprak ik en liep op hem toe en pakte met mijn hand zijn lul onder zijn badjas vandaan. “Nee, nee, even serieus, Diana, het gaat anders echt fout op mijn werk en daar hebben we niets aan” sprak hij en keek mij recht in mijn ogen. Ik liet mijn hand op zijn toch inmiddels halfharde lul rusten en zei: “Natuurlijk lieverd, maar we kunnen voorlopig toch vooruit, ik heb de slenderstudio goed kunnen verkopen aan Marijke, we kunnen het echt wel eventjes uitzingen” “Ja dat is wel zo, maar ik wil gewoon lekker werken!”, was het antwoord. “Begrijp ik, lekker ding van me”, zei ik zijn lul wat steviger vastpakkend omdat ondanks zijn vocale uitingen deze toch lekker stijf aan het worden was, “Ik weet daar wel wat op. Nodig haar maar uit voor volgende week vrijdagavond om hier te komen eten.” “Oh jee, wat voer je in je schild, wat voor plannetje ben je aan het maken”, lachte mijn man, terwijl hij mijn badjas bij de revers pakte en de ceintuur losmaakte. “Nou ik weet het nog niet precies wat ik ga doen, maar vertrouw maar op mij”, zei ik terwijl ik mijn borsten in zijn gezicht duwde, waarop hij mijn tepels heerlijk begon te likken zoals alleen hij dat kan. Ik liet mijn badjas van mijn schouder afglijden en kreunde: “Oh lekker schatje, wat kan je toch hemels aan mijn tepels likken, ik word er helemaal nat van” ”Oh ja?”, zei mijn man, “laat dan eens voelen?”. Hierop spreidde ik mijn benen en liet me in een keer tot aan zijn ballen op zijn paal zakken en begon soepel heen en weer te bewegen. Al gauw ging het ritme omhoog en stootte hij heerlijk diep in mijn natte kutje en een zalig orgasme liet niet lang op zich wachten voor ons beiden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *