Lekke Band

Gelukkig stonden er een paar huizen onderweg, hopen maar dat ik hier mijn band kon oppompen en zo weer een paar kilometer halen. Hij was al zacht toen ik bij het strand wegging, dus misschien kon ik het redden. Bij het eerste huis werd ik door een vriendelijke mevrouw doorverwezen naar Nico, die woonde 200 meter verderop. Eenmaal het hekje uit begon het te regenen, en hoe. Nico was gebeld dat ik er aan kwam, maar eenmaal daar, was ik door en door nat. Nico nam me mee naar het plaatsje achter het huis, zette daar de fiets weg en vroeg me even binnen. Gaf me een handdoek voor mijn haar en stelde voor een t-shirt te halen en mijn jurkje even in de droger te gooien. Ik moest maar even wachten tot de bui over was. Een leuke vent, mooi bruin en guitige ogen, liep zelf in alleen een sportbroekje die ook zeiknat was geworden. Hij bood me wat te drinken aan. Toen ik mijn cola op had scheen de zon alweer, Nico kon dwars door mijn jurkje heen kijken door de nattigheid dus ik zei, laat dat T-shirt maar zitten, je hebt toch alles al gezien, ik ritste mijn jurk open en trok hem uit, Nico volgde al mijn bewegingen en ik voelde zijn ogen mijn lijf afspeuren. Ik ga even naar je fiets kijken, loop je mee? Het was mijn voorwiel, in nog geen vijf minuten was de klus geklaard. Mooi bruin ben je: zei Nico. Ik lig meestal naakt op het strand, dan krijg je niet van die witte plekken. Ongelofig keek Nico me aan. Ik liet snel mijn billen zien en trok ook de voorkant even snel omlaag en toonde hem mijn kale bruine spleetje. Nico bekeek het terwijl hij zijn handen stond schoon te maken en genoot van mijn spontaniteit. Dat wil ik binnen nog eens van dichter bij bekijken: zei hij. Dat hij het kon warderen zag ik aan de vulling van zijn sportbroekje, die mij een aardige indruk gaf wat voor speeltje deze jongen in huis had. Eenmaal binnen schonk hij nog wat te drinken in en ging op de bank zitten, of ik voor hem kwam staan. Voorzichtig haakte hij een vinger in mijn broeksrand en trok hem een stukje onlaag, met zijn andere hand ging hij heel zachtjes over mijn spleetje. Je hebt gelijk, helemaal bruin en ook zo heerlijk zacht maar moet ik die natte broek ook niet in de droger stoppen?

Voor ik antwoord had gegeven lag hij al op mijn enkels en moest Nico ook mijn billen van dichtbij bekijken. Mijn broek verdween ook in de droger, ik liep hem achterna om ook zijn natte broek op zijn enkels te deponeren, die kan er dan ook wel bij. Op de terugweg naar de kamer pakte ik zijn halfharde leuter beet en leidde hem als een hondje naar de bank. Hoe heet je eigenlijk en hoe oud ben je? Ik heet Jan, kort voor Janneke en ben 14. Eenmaal bij de bank ging ik op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar hem toe. Ik kreeg zachte kusje op mijn borstje en zuigzoentje op mijn tepeltjes, terwijl hij met een vinger door mijn spleetje aaide. Ik voelde mijn lichaam zich opladen en nam even polshoogte hoe de stand was van Nico. Die verstijfde in mijn hand en ik zag er een druppeltje voorvocht uitkomen. Toen ik die demonstratief met mijn vinger er af haalde en hem in mijn mond stopte, had Nico het helemaal niet meer. Als je dat zo lekker vind, wil je het niet vers van de pers? Ik likte heel bescheiden met mijn tong langs het puntje, Nico stond beteuterd te kijken, ik voelde precies aan wat hij wilde, maar even kijken wat hij nog meer overredings kracht in zijn mars had. Nog een klein stukje verder, de hele top is lekker, hoor! Ik nam hem even in mijn mond ging er een keer met mijn tongetje langsheen en haalde hem er weer uit. Zo moet je nog even doorgaan en nog iets dieper, en dan zachtjes aan zuigen. Ik stelde me ineens op als een bleu meisje die nog van niets wist. Maar besloot om hem eens goed gek te maken, tot aan het hoogtepunt. Ik ging nu tussen zijn benen op de grond zitten, pakte met een hand de stijfe paal en met mijn andere masseerde ik zijn ballen. Tot in mijn keelgat bijna verdween hij in mijn mond en mijn tongetje deed zijn best. Nico plaatste zijn handen op mijn hoofd en maakte neukbewegingen in mijn mondje. Na korte tijd begon hij te kreunen en te steunen, toen de korte hijgen kwamen scheed ik uit. Bedoel je zo, vroeg op quasi onschuldig. Te laat, Nico pakte hem nu zelf beet en met een paar korte rukken spoot hij een ferme straal recht in mijn gezicht, de tweede lading ging over mijn borstjes. De rest was voor mij, ik zoog hem leeg tot diep in zijn ballen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *